Mõned kaartide ladumistehnikad

Üks kaart – “Päevaennustus”. Iga päev endale ühte kaarti tõlgendada on hea võimalus alustajale. Segage kaardid, tõstke pakki või laotage need lehvikuna lauale pildipool all, valige vasaku käega üks kaart, esitage tänase päeva kohta oma küsimus.


Kolm kaarti – “Minevik, olevik, tulevik”. Kolme kaardi ennustused on taro ladumistehnikates ühed tähtsamad. See on samas tihti ka üks lihtsamaid viise, mille algaja selgeks saab, kuid mida kasutavad ka edasijõudnud. Segage kaarte ja mõelge samal ajal oma küsimusele. Seejärel valige vaistlikult 3 kaarti kas kaardipaki pealt või lauale laiali laotatud lehvikust. Seejärel pöörake kaardid ümber ja asuge neid tõlgendama. Igale põhikaardile võite lisainfo saamiseks lisada veel ühe lisakaardi.


Kolm kaarti – “Mida peaksin tegema?”. Segage kaardid. Esitage küsimused, nagu: 1. Millele öelda ei? 2. Praegune olukord. 3. Millele öelda jah? Laotage kaardid lauale pildid allpool. Asuge tõlgendama.


Kolm kaarti – “Jah või ei?”. Kui soovite oma küsimusele kindlat vastust, siis proovige seda ladumistehnikat. Sama küsimust tuleb esitada kolm korda ja iga kord pannakse lauale üks kaart. Seejärel liidetakse ühesugused vastused. EI-kaardid on: mõõgad (kolm, viis, kuus, seitse, kaheksa, üheksa, kümme, rüütel), karikad (viis, seitse kaheksa), mündid (viis), surm, saatan, torn, kuu. Neutraalsed kaardid on: mõõgad (neli), karikad (neli), erak, poodu. Erandid on: mõõkade kaks, sauade kümme (vastus pole veel teada), sauade viis ja seitse (vastus on jah, kuid te peate selle saavutamiseks võitlema). JAH-kaardid on kõik kaardid, mis pole ei-kaardid, neutraalsed kaardid ega erandid.


Seitse kaarti – “Täht”. Kui soovite teada, kas teie lootused ja unistused ka teostuvad, sobib just see ladumistehnika. 1. Olevik. 2. Emotsioonid. 3. Uskumused. 4. Tähenduskaart: küsimuse tuum. 5. Alateadvus: mis on varjatud ja ujub pinnale? 6. Lootused ja unistused. 7. Tulemus. Segage kaardid ja laduge kaardid lauale nii, et esimene kaart jääb alumiseks, teine kaart paremale, kuid alumisest poole kaardi võrra kõrgemale kolmas vasakule jne. Nii, et kaart nr. 4 (tähenduskaart) jääks täpselt kaardiringi keskele (vt. allolevat skeemi).